AV脥S LEGAL

Aquesta p脿gina Web 茅s propietat de EDUKBITS DIDACTICA S.L. amb NIF n潞 B55236624 i domicili a SALVADOR ESPRIU, 4 BAIXOS ( 17600 Figueres ) i Inscrita en el Registre Mercantil de聽 Girona en el Tom 3032 Llibre 0 Inscripci贸 n潞1.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns en l’e-mail: info@edukbits.com

Aquesta p脿gina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’acc茅s a la nostra p脿gina Web per part de l’USUARI 茅s gratu茂t i est脿 condicionat a la pr猫via lectura i acceptaci贸 integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’脷S vigents al moment de l’acc茅s, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI al moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’煤s del mateix. Si l’usuari no estigu茅s d’acord amb les presents condicions d’煤s, haur脿 d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitj脿 del mateix.

A qualsevol moment podrem modificar la presentaci贸 i configuraci贸 de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, aix铆 com els serveis i continguts prestats, tot aix貌 de forma unilateral i sense previ av铆s.

A. PROPIETAT INTEL路LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font s贸n de la nostra propietat o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotaci贸, i estan protegits pels drets de Propietat Intel路lectual i Industrial.

L’usuari 煤nicament t茅 dret a un 煤s privat dels mateixos, sense 脿nim de lucre, i necessita autoritzaci贸 expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

B. CONDICIONS D’ACC脡S

L’acc茅s a la nostra p脿gina Web 茅s gratu茂t i no exigeix pr猫via subscripci贸 o registre.

L’enviament de dades personals implica l’acceptaci贸 expressa per part de l’USUARI de la nostra pol铆tica de privadesa.

L’usuari ha d’accedir a la nostra p脿gina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre p煤blic i a les presents Condicions Generals d’煤s. L’acc茅s al nostre lloc web es realitza sota la pr貌pia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondr脿 en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informaci贸, continguts i serveis que continguin altres p脿gines web als quals es pugui accedir a trav茅s dels enlla莽os que la nostra p脿gina web pugui posar a la seva disposici贸, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilitzaci贸 d’aquestes p脿gines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.

C. POL脥TICA DE PRIVADESA

La confidencialitat i la seguretat s贸n valors primordials de ##nom## i, en conseq眉猫ncia, assumim el comprom铆s de garantir la privadesa de l’Usuari a tot moment i de no recaptar informaci贸 innecess脿ria. A continuaci贸, li proporcionem tota la informaci贸 necess脿ria sobre la nostra Pol铆tica de Privadesa en relaci贸 amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

Qui 茅s el responsable del tractament de les seves dades.
Para quines finalitats recaptem les dades que li sol路licitem.
Quin 茅s la legitimaci贸 per al seu tractament.
Durant quant temps els conservem.
A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
Quins s贸n els seus drets i com exercir-los.
1. RESPONSABLE: veure dades de l’encap莽alament.

2. FINALITATS, LEGITIMACI脫 I CONSERVACI脫 dels tractaments de les dades enviades a trav茅s de:

路 Formulari de Contacte.

Finalitat: Facilitar-li un mitj脿 perqu猫 pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol路licituds d’informaci贸, aix铆 com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electr貌nics (correu electr貌nic, SMS, *whatsApp), si marca la casella d’acceptaci贸.

Legitimaci贸: El consentiment de l’usuari en sol路licitar-nos informaci贸 a trav茅s del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptaci贸 d’enviament d’informaci贸.

Conservaci贸: Una vegada resolta la seva sol路licitud per mitj脿 del nostre formulari o contestada per correu electr貌nic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol路liciti la baixa dels mateixos.

路 Enviament de correus electr貌nics.

Finalitat: Contestar a les seves sol路licituds d’informaci贸, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Curr铆culum vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecci贸 presents i futurs.

Legitimaci贸: El consentiment de l’usuari en sol路licitar-nos informaci贸 a trav茅s de l’adre莽a de correu electr貌nic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecci贸.

Conservaci贸: Una vegada resulta contestada la seva petici贸 per correu electr貌nic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservats durant un any m脿xim per a futurs processos de selecci贸.

路 Subscripci贸 butllet铆/newsletter

Finalitat: Enviar-li informaci贸 comercial de les nostres activitats i serveis, per mitjans electr貌nics.

Legitimaci贸: El consentiment de l’usuari en subscriure’s a l’enviament d’informaci贸 a trav茅s del nostre formulari

Conservaci贸: Fins que sol路liciti la baixa de la subscripci贸 o fins que es produeixi la baixa com a client.

Obligaci贸 de facilitar-nos les seves dades personals i conseq眉猫ncies de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat m铆nima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jur铆dica suficient per contractar.

Les dades personals sol路licitades s贸n necessaris per gestionar les seves sol路licituds, donar-li d’alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol路licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporaci贸 o no de les seves dades personals i altra informaci贸 a les nostres bases de dades.

3. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

Les seves dades s贸n confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligaci贸 legal.

4. DRETS EN RELACI脫 AMB LES SEVES DADES PERSONALS.

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execuci贸 del contracte de subscripci贸 o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els seg眉ents drets:

路 Sol路licitar l’acc茅s a les seves dades personals o la seva rectificaci贸 quan siguin inexactes.

路 Sol路licitar la seva supressi贸 quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats pels quals van ser recollits.

路 Sol路licitar la limitaci贸 del seu tractament en determinades circumst脿ncies.

路 Sol路licitar l’oposici贸 al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situaci贸 particular.

路 Sol路licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.

路 Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol路licitar els seus Drets: Mitjan莽ant un escrit dirigit al responsable a la seva adre莽a postal o electr貌nica (indicades a l’apartat A), indicant la referencia 鈥淒ades Personals鈥, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de diverg猫ncies amb l’empresa en relaci贸 amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamaci贸 davant l’Ag猫ncia de Protecci贸 de Dades (www.agpd.es).

5. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d’铆ndole t猫cnica i organitzativa necess脿ries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteraci贸, p猫rdua i tractaments o accessos no autoritzats.

6. ACTUALITZACI脫 DE LES SEVES DADES

脡s important que perqu猫 puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificaci贸 en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

No ens fem responsables de la pol铆tica de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitj脿 dels enlla莽os disponibles a la nostra p脿gina web.

La present Pol铆tica de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, aix铆 com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a trav茅s d’aquesta Web.

D. RESPONSABILITATS

En posar a la disposici贸 de l’usuari aquesta p脿gina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la m脿xima dilig猫ncia en la prestaci贸 del mateix, aix铆 com en els mitjans tecnol貌gics utilitzats. No obstant aix貌, no respondrem de la pres猫ncia de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema inform脿tic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui cont铆nua i ininterrompuda.

L’USUARI t茅 prohibit qualsevol tipus d’acci贸 sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrec脿rrega de funcionament als nostres sistemes inform脿tics, aix铆 com la introducci贸 de virus, o instal路laci贸 de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes inform脿tics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’煤s de la nostra p脿gina web.

L’USUARI reconeix que ha ent猫s tota la informaci贸 respecte a les condicions d’煤s del nostre portal, i reconeix que s贸n suficients per a l’exclusi贸 de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

Obrir xat
1
Hola!
Com et podem ajudar?