972539526 info@edukbits.com

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Molt més que robòtica

La nostra oferta d’activitats extraescolars esta pensada per oferir la millor combinació d’aprenentatge i motivació als participants. Només així, involucrant-nos tots en el procés d’aprenentatge, oferint activitats entretingudes, variades i engrescadores, s’aconsegueix que el coneixement s’adquireixi i es pugui fer permanent. Ens apassiona el que fem, i ens encanta transmetre-ho.

Plataforma educativa pròpia

8 alumnes / professor

l

Temàris pròpis

Professors especialitzats

2 alumnes per kit

Atenció personalitzada

Tria el dia que vols venir

}

Escull l'horari

Aprèn i diverteix-te

BYTES

Robòtica: Utilitzant eines apropiades als infants de 6 a 8 anys, és a dir, de 1er a 3er de Primària, en aquest nivell aprendrem a solucionar reptes i desafiaments a través tant de la construcció com de la programació de robots específics per a cada tasca. Treballant sobre projectes, aprendrem que no hi ha solucions úniques a un problema determinat. Es recomana cursar conjuntament amb el curs «Programació i Multimèdia Bytes».

Programació i multimèdia: En aquest nivell introduirem les nocions per treballar la perspectiva en tres dimensions, les proporcions, la lògica i el pensament computacional en general. Els participants dissenyaran els seus propis objectes, amb la possiblitat d’imprimir-ne alguns. També aprendran a crear petites animacions i vídeos, i posteriorment editar-les. El tercer eix que es treballa en aquest curs és la introducció a la programació, assolint conceptes com la seqüencilitat, el flux de programa, condicions i repeticions… tot amb forma de minijocs molt motivadors i engrescadors. Es recomana cursar conjuntament amb «Robòtica BYTES»

📆 octubre – juny

🕔A partir de 1 h/setmana

👧 de 6 a 8 anys

KBYTES

Robòtica: Orientat a alumnes de 4rt a 6è de Primària (9 a 11 anys), en aquest nivell ja treballem amb eines més avançades, com ara Lego Mindstorms. S’aprenen les bases de la programació EV3, així com la creació de màquines avançades per resoldre problemes i reptes complexos. Com en tots els cursos, es fomenta el treball en equip i la recuperació de coneixements previs que permetin connectar tot l’aprenentatge. Es recomana cursar junt amb «Programació i Multimèdia KBytes»

Programació i multimèdia: En aquest nivell introduirem i evolucionarem les bases per treballar la perspectiva en tres dimensions, les proporcions, la lògica i el pensament computacional en general. Els participants dissenyaran els seus propis objectes, amb la possiblitat d’imprimir-ne alguns. També aprendran a crear animacions i vídeos, i posteriorment editar-les. En aquest grup d’edat es comença a potenciar més la programació, assolint conceptes com la seqüencilitat, el flux de programa, condicions i repeticions… tot amb forma de minijocs molt motivadors i engrescadors, començant a crear els seus propis videojocs, i assentant les bases per poder, més endavant, arribar a programar codi en format text. Es recomana cursar conjuntament amb «Robòtica KBYTES»

📆 octubre – juny

🕔 A partir de 1 h/setmana

👧 de 9 a 12 anys

MBYTES

Robòtica: Aquest curs, pensat pels joves de secundària, esta estructurat per treure tot el potencial de la robòtica. Partint de les bases, entendrem com funciona un robot i les mecàniques i programacions que necessitem per tal de que faci exactament el que nosaltres volem. Treballarem tant amb Lego Mindstorms com amb plaques programables tipus «Arduino», en projectes didàctics i engrescadors. Es recomana cursar junt amb «Programació MBytes».

Programació: Enfocat a nois i noies que cursen ESO, en aquest curs combinarem l’ús d’eines gràfiques i de programació en text, i mantenint un sistema de classes dinàmiques i motivadores, anirem avançant poc a poc cap a conceptes més complexes, com programació modular, scripts de sistema, funcions, POO… Es recomana cursar conjuntament amb «Robòtica MBYTES»

📆 octubre – juny

🕔 A partir de 1 h/setmana

👧 +12 anys

«Estem molt contents de portar el nostre fill a Edukbits perquè ell disfruta molt. La part pedagògica amb que la Dolors els incentiva, fa que setmana a setmana conti els dies que li queden per anar a fer robòtica. Li apassiona. I a nosaltres també perquè si monta, crea, pensa en com resoldre petits nous reptes, està jugant estimulant el seu raonament. 100% recomanable!!»

Sandra Grau Martínez

«A l’Arnau li ha servit per diversos àmbits:

– a nivell personal, per a créixer i madurar com a persona, ampliar el cercle d’amistats i fer-se més responsable en les seves pròpies opcions (puntualitat, buscar material necessari, …) en tant que ell va proposar fer el curs.
– a nivell intel·lectual, per a adquirir coneixements informàtics en programació, saber elaborar un projecte de robòtica, treballar en equip i, potser el més gratificant pels pares, saber explicar amb entusiasme i precisió el que ha après!»

Montserrat Rigall i Corominas

«Tan a nosaltres com a en Martí ens ha ajudat a conèixer el món de la robòtica.
A en Martí des de petit li han agradat molt els legos, però sempre necessitava l’ajuda d’un adult. Després d’un trimestre de començar ja ho feia tot sol, agafava les instruccions, les entenia i ho posava a la pràctica sense cap ajuda! Ara ja fa tres anys que està amb vosaltres i va millorant els seus coneixements.
Ve a les classes molt content i disfruta molt alhora que aprèn!»

Imma Ferrusola