EDUKBITS

Ens vols conèixer una mica més?

Edukbits és una iniciativa pedagògica i empresarial nascuda amb una il·lusió, la d’ajudar als nens i nenes, nois i noies d’avui en dia a prendre i entendre el món que els ha tocat viure. Sabem que estem en el bell mig d’una revolució tecnològica que fa que la societat actual sigui canviant, i el futur que els espera segurament ho serà encara més. És de sobres conegut que la majoria d’estudiants  actuals treballarà en feines que encara no s’han inventat.

En un context així, ens vam preguntar: quina és la millor manera d’ajudar-los a estar més ben preparats? Sabem que cada persona és única, i que avui en dia un educador no es pot limitar a ser un simple transmissor d’informació, sinó que cal que sigui un guia per l’aprenentatge, fomentant l’autonomia i la confiança en un mateix.

Creiem imprescindible fomentar el pensament crític: qüestionar el que fem, i per què ho fem, així com entendre que l’error només és un problema si ens desanima, que en realitat ha de ser una eina per millorar i, com a tal, l’hem d’entendre com quelcom positiu. Sabem que tot això és el que els ajudarà aconseguir les fites que es proposin.

Sobre aquesta base planegem la nostra oferta formativa, amb la intenció d’oferir-los un entorn segur on poder aprendre sense por, i així en un futur ser capaços d’enfrontar-se als reptes que avui en dia no podem preveure que tindran.

I, precisament per tot això, mirem de treballar les competències i habilitats personals, el desenvolupament de la creativitat, el treball en equip, la comunicació i el lideratge de manera integrada a les nostres activitats.

Treballem amb…

Bitslab és una Plataforma Educativa Gamificada que hem creat a Edukbits per potenciar l’aprentatge, la motivació i la diversió dels nostres alumnes. Treballem amb tecnologia a molts nivells, i, per tant, ens sembla imprescindible proporcionar una plataforma còmoda amb la que treballar i amb accés obert 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.
Durant el desenvolupament d’aquesta plataforma pròpia hem buscat la manera de canalitzar el procés d’aprenentatge, facilitar l’accés a la informació necessària per a poder resoldre els reptes i lliçons dels nostres cursos, i potenciar així la comprensió i permanència dels coneixements adquirits.
Gamifiquem les activitats adaptant-les tant als diferents nivells de coneixement com a les franjes d’edat a qui s’adrecen, per tal de que tot el procés sigui divertit, emocionant i motivador.

Plataforma educativa pròpia

Temàris propis

l

accés obert 24 hores al dia, 7 dies a la setmana

Professors especialitzats

Control del progrés d'aprenentatge

Atenció personalitzada

QUÈ ÉS LA GAMIFICACIÓ?

La gamificació en l’aprenentatge és un enfocament educatiu per motivar els estudiants a aprendre mitjançant tècniques presents en el disseny de videojocs. L’objectiu és maximitzar el gaudi i el compromís a través de la captació de l’interès dels aprenents i inspirant-los a continuar treballant.

COM FUNCIONA?

Es tracta d’una plataforma en línia, on els nostres alumnes tindran accés via navegador web a les activitats que duem a terme durant les classes, i on hi trobaran ajudes, reptes i gamificacions de les activitats, per fer-les encara més interessants i divertides.

AIXÒ IMPLICA TREBALLAR DES DE CASA?

Les activitats presencials, encara que es facin amb el suport de Bitslab, seguiran fent-se amb un educador, en grups reduïts, com fins ara, a les aules. A més, però, obrirem cursos gratuïts als nostres alumnes per tal de que puguin, si els ve de gust, fer petites tasques des de casa.

I PELS PARES?

Cada activitat tindrà assignat els ítems d’aprenentatge que es treballen amb ella, i els pares podran, en qualsevol moment, veure què han estat aprenent els seus fills.

TÉ ALGUN COST EXTRA?

No. L’accés al bitslab i al seu contingut estarà disponible per a tots els alumnes del nostre centre, sense cap cost addicional a la quota normal del curs.

I ELS NOUS PERSONATGES?

No són nous! (no del tot). La nostra Patrulla K ha evolucionat, i junt amb el Bitslab introduim els seus nous aspectes. Poc a poc els anireu coneixent, us ajudaran a aprendre i segur que junts us ho passeu molt bé!

Els nostres materials

Col·laboracions

Diuen de nosaltres

«Estem molt contents de portar el nostre fill a Edukbits perquè ell disfruta molt. La part pedagògica amb que la Dolors els incentiva, fa que setmana a setmana conti els dies que li queden per anar a fer robòtica. Li apassiona. I a nosaltres també perquè si monta, crea, pensa en com resoldre petits nous reptes, està jugant estimulant el seu raonament. 100% recomanable!!»

Sandra Grau Martínez

«A l’Arnau li ha servit per diversos àmbits:

– a nivell personal, per a créixer i madurar com a persona, ampliar el cercle d’amistats i fer-se més responsable en les seves pròpies opcions (puntualitat, buscar material necessari, …) en tant que ell va proposar fer el curs.
– a nivell intel·lectual, per a adquirir coneixements informàtics en programació, saber elaborar un projecte de robòtica, treballar en equip i, potser el més gratificant pels pares, saber explicar amb entusiasme i precisió el que ha après!»

Montserrat Rigall i Corominas

«Tan a nosaltres com a en Martí ens ha ajudat a conèixer el món de la robòtica.
A en Martí des de petit li han agradat molt els legos, però sempre necessitava l’ajuda d’un adult. Després d’un trimestre de començar ja ho feia tot sol, agafava les instruccions, les entenia i ho posava a la pràctica sense cap ajuda! Ara ja fa tres anys que està amb vosaltres i va millorant els seus coneixements.
Ve a les classes molt content i disfruta molt alhora que aprèn!»

Imma Ferrusola

Obrir xat
1
Hola!
Com et podem ajudar?