972539526 info@edukbits.com

CASAL D'ESTIU 2019

Viu la tecnologia a Figueres durant aquest estiu!

Vols que els teus fills aprenguin i alhora es diverteixin i facin nous amics aquest estiu? Setmanes plenes de tecnologia, robòtica, realitat virtual, minecraft, sortides lúdiques i molt més!

En aquest casal, a més de la tecnologia treballarem competències i habilitats personals com el desenvolupament de la creativitat, el treball en equip, la comunicació, el lideratge…El nostre equip de monitors i educadors, amb àmplia experiència tant en el lleure com en la formació en l’àmbit tecnològic, fomentaran l’ingeni, la creativitat i la capacitat d’innovació dels participants.

Escolliu les setmanes

Vindran i es divertiran

Aprendran i faran amics

I

Multimèdia

Programació de videojocs

Robòtica

Realitat Virtual

Sortides lúdiques

i molta més diversió!

SETMANA 1 – Harry Potter

Sabries dir com es diu la botiga de bromes d’en Fred i en George? Saps el nom real de Voldemort? Creus ser capaç de caçar una Snitch daurada? Ens endinsarem al fantàstic món creat per J.K. Rowling mentre combinem la fantasia amb les activitats tecnològiques que ens caracteritzen. Una experiència màgica!

📆 Del 22 al 26 de juny

🕘 De 9:00 a 13:00

SETMANA 2 – Videojocs i Programació

Vols saber quantes hores fan falta per crear un videojoc AAA? Què és el món dels videojocs indie? Saps què és el “Konami code”? Al llarg d’aquesta setmana aprendrem coses del món dels videojocs, en programarem i descobrirem trucs i secrets. Diversió i aprenentatge, el que se’n diu una setmana triple A!

📆 Del 29 de juny  al 3 de juliol

🕘 De 9:00 a 13:00

SETMANA 3 – Un món en 3D

Minecraft, Lego Worlds, impressores 3D… Aquesta setmana dissenyarem models, n’imprimirem alguns, els posarem dins de jocs que crearem nosaltres, els modificarem i aprendrem com funcionen. Farem un repàs de tot el que es pot considerar 3D dins d’un equip electrònic i entendrem com funciona. Al cap i a la fi, el món 2D té els dies comptats!

📆 Del 6 al 10 de juliol

🕘 De 9:00 a 13:00

SETMANA 4 – Laboratori d’inventors

Saps com funciona un microones? Sabries fer girar un motor del revés només tocant un interruptor? És cert que les patates generen electricitat? Aquesta setmana combinarem les activitats creatives amb investigar i descobrir el món dels invents i l’enginyeria.

📆 Del 13 al 17 de juliol

🕘 De 9:00 a 13:00

SETMANA 5 – 3, 2, 1…Acció!

T’imagines crear la teva pròpia pel·lícula? Aprendre a gravar i editar un vídeo, i pujar-lo a la xarxa? Recursos de càmera, de llum, croma, com posar subtítols… Durant aquesta setmana ens mourem pel món audiovisual i n’aprendrem els secrets i trucs per fer creacions multimèdia amb la màxima qualitat, sense oblidar les activitats de robòtica.

 

📆 Del 20 al 24 de juliol

🕘 De 9:00 a 13:00

SETMANA 6 – Superherois

Qui guanyaria en un combat, Hulk o Superman? Es pot considerar Batman com a superheroi, si no té superpoders? Si Spiderman és el teu amic i veí… on viu per ser veí de tothom? Quin dels teus amics és? El món dels superherois és fascinant, i aprendrem coses dels més famosos i d’altres que són molt interessant però potser menys coneguts. Podrem fer una pel·lícula de superherois! Units, serem invencibles!

📆 Del 27 de juliol al 31 d’agost

🕘 De 9:00 a 13:00

CAMPUS SETEMBRE – MENTS INQUIETES

Busques els tres peus al gat? Se t’acudeixen solucions diferents a problemes nous? T’agraden els enigmes, els jocs de taula que fan pensar? No t’ho pots perdre! En aquest campus ens endinsarem al pensament lògics, lateral i resolució creativa, investigant, resolent i descobrint. T’hi atreveixes?

📆 Del 2 al 6 de setembre

🕘 De 9:00 a 13:00

En Casals anteriors…

«Estem molt contents de portar el nostre fill a Edukbits perquè ell disfruta molt. La part pedagògica amb que la Dolors els incentiva, fa que setmana a setmana conti els dies que li queden per anar a fer robòtica. Li apassiona. I a nosaltres també perquè si monta, crea, pensa en com resoldre petits nous reptes, està jugant estimulant el seu raonament. 100% recomanable!!»

Sandra Grau Martínez

«A l’Arnau li ha servit per diversos àmbits:

– a nivell personal, per a créixer i madurar com a persona, ampliar el cercle d’amistats i fer-se més responsable en les seves pròpies opcions (puntualitat, buscar material necessari, …) en tant que ell va proposar fer el curs.
– a nivell intel·lectual, per a adquirir coneixements informàtics en programació, saber elaborar un projecte de robòtica, treballar en equip i, potser el més gratificant pels pares, saber explicar amb entusiasme i precisió el que ha après!»

Montserrat Rigall i Corominas

«Tan a nosaltres com a en Martí ens ha ajudat a conèixer el món de la robòtica.
A en Martí des de petit li han agradat molt els legos, però sempre necessitava l’ajuda d’un adult. Després d’un trimestre de començar ja ho feia tot sol, agafava les instruccions, les entenia i ho posava a la pràctica sense cap ajuda! Ara ja fa tres anys que està amb vosaltres i va millorant els seus coneixements.
Ve a les classes molt content i disfruta molt alhora que aprèn!»

Imma Ferrusola