972539526 info@edukbits.com

CAMPUS TECNOLĂ’GICS

Durant les vacances diverteix-te amb la tecnologia

La nostra oferta d’activitats durant les vacances escolars esta pensada per oferir la millor combinaciĂł d’aprenentatge i diversiĂł als participants. Us oferim campus tecnològics durant les festes escolars, en els que podreu combinar activitats com robòtica, stop motion, drons, impressiĂł 3D, i moltes altres activitats!

Ens apassiona el que fem, i ens encanta transmetre-ho.

En Campus anteriors…

«Estem molt contents de portar el nostre fill a Edukbits perquè ell disfruta molt. La part pedagògica amb que la Dolors els incentiva, fa que setmana a setmana conti els dies que li queden per anar a fer robòtica. Li apassiona. I a nosaltres tambĂ© perquè si monta, crea, pensa en com resoldre petits nous reptes, estĂ  jugant estimulant el seu raonament. 100% recomanable!!»

Sandra Grau MartĂ­nez

«A l’Arnau li ha servit per diversos Ă mbits:

– a nivell personal, per a crĂ©ixer i madurar com a persona, ampliar el cercle d’amistats i fer-se mĂ©s responsable en les seves pròpies opcions (puntualitat, buscar material necessari, …) en tant que ell va proposar fer el curs.
– a nivell intel·lectual, per a adquirir coneixements informĂ tics en programaciĂł, saber elaborar un projecte de robòtica, treballar en equip i, potser el mĂ©s gratificant pels pares, saber explicar amb entusiasme i precisiĂł el que ha après!»

Montserrat Rigall i Corominas

«Tan a nosaltres com a en MartĂ­ ens ha ajudat a conèixer el mĂłn de la robòtica.
A en MartĂ­ des de petit li han agradat molt els legos, però sempre necessitava l’ajuda d’un adult. DesprĂ©s d’un trimestre de començar ja ho feia tot sol, agafava les instruccions, les entenia i ho posava a la prĂ ctica sense cap ajuda! Ara ja fa tres anys que estĂ  amb vosaltres i va millorant els seus coneixements.
Ve a les classes molt content i disfruta molt alhora que aprèn!»

Imma Ferrusola