972539526 info@edukbits.com

CAMPUS DE NADAL

Durant les vacances, diverteix-te amb la tecnologia

Ja tenim a punt el Campus de Nadal! Aquest any us presentem un Campus on les batalles de robots seràn les protagonistes. No deixeu que les places s’esgotin!

 Aquest any us oferim algunes novetats. El campus serà de 6 dies! Durant aquests dies farem activitats diferenciades i motivadores en les que podreu gaudir durant totes les festes de Nadal.

Per als que no pogueu venir tots els dies, també oferim la opció de fer una part del campus. En les dues parts podreu gaudir de batalles de robots i activitats molt engrescadores.

7

Campus Desembre

📆 27, 28, 31 desembre

🕔 9:00 a 13:00

👧 A partir de 6 anys

Campus Gener

📆 2, 3 4 gener

🕔 9:00 a 13:00

👧 A partir de 6 anys

Campus Nadal

📆 27, 28, 31 desembre + 2, 3, 4 gener

🕔 9:00 a 13:00

👧 A partir de 6 anys

Programació de videojocs

I

Multimèdia

StopMotion

Realitat Virtual

Robòtica

i molta més diversió!

En Campus anteriors…

“Estem molt contents de portar el nostre fill a Edukbits perquè ell disfruta molt. La part pedagògica amb que la Dolors els incentiva, fa que setmana a setmana conti els dies que li queden per anar a fer robòtica. Li apassiona. I a nosaltres també perquè si monta, crea, pensa en com resoldre petits nous reptes, està jugant estimulant el seu raonament. 100% recomanable!!”

Sandra Grau Martínez

“A l’Arnau li ha servit per diversos àmbits:

– a nivell personal, per a créixer i madurar com a persona, ampliar el cercle d’amistats i fer-se més responsable en les seves pròpies opcions (puntualitat, buscar material necessari, …) en tant que ell va proposar fer el curs.
– a nivell intel·lectual, per a adquirir coneixements informàtics en programació, saber elaborar un projecte de robòtica, treballar en equip i, potser el més gratificant pels pares, saber explicar amb entusiasme i precisió el que ha après!”

Montserrat Rigall i Corominas

“Tan a nosaltres com a en Martí ens ha ajudat a conèixer el món de la robòtica.
A en Martí des de petit li han agradat molt els legos, però sempre necessitava l’ajuda d’un adult. Després d’un trimestre de començar ja ho feia tot sol, agafava les instruccions, les entenia i ho posava a la pràctica sense cap ajuda! Ara ja fa tres anys que està amb vosaltres i va millorant els seus coneixements.
Ve a les classes molt content i disfruta molt alhora que aprèn!”

Imma Ferrusola