CAMPUS TECNOLÒGICS

Durant les vacances diverteix-te amb la tecnologia

CAMPUS ESTIU 2022

 

programació videojocs

Robòtica

Programació de videojocs

I

Multimèdia

StopMotion

i molt més!

La nostra oferta d’activitats durant les vacances escolars esta pensada per oferir la millor combinació d’aprenentatge i diversió als participants. Us oferim campus tecnològics durant les festes escolars, en els que podreu combinar activitats com robòtica, stop motion, drons, impressió 3D, i moltes altres activitats!

Ens apassiona el que fem, i ens encanta transmetre-ho.

En Campus anteriors…

«Estem molt contents de portar el nostre fill a Edukbits perquè ell disfruta molt. La part pedagògica amb que la Dolors els incentiva, fa que setmana a setmana conti els dies que li queden per anar a fer robòtica. Li apassiona. I a nosaltres també perquè si monta, crea, pensa en com resoldre petits nous reptes, està jugant estimulant el seu raonament. 100% recomanable!!»

Sandra Grau Martínez

«A l’Arnau li ha servit per diversos àmbits:

– a nivell personal, per a créixer i madurar com a persona, ampliar el cercle d’amistats i fer-se més responsable en les seves pròpies opcions (puntualitat, buscar material necessari, …) en tant que ell va proposar fer el curs.
– a nivell intel·lectual, per a adquirir coneixements informàtics en programació, saber elaborar un projecte de robòtica, treballar en equip i, potser el més gratificant pels pares, saber explicar amb entusiasme i precisió el que ha après!»

Montserrat Rigall i Corominas

«Tan a nosaltres com a en Martí ens ha ajudat a conèixer el món de la robòtica.
A en Martí des de petit li han agradat molt els legos, però sempre necessitava l’ajuda d’un adult. Després d’un trimestre de començar ja ho feia tot sol, agafava les instruccions, les entenia i ho posava a la pràctica sense cap ajuda! Ara ja fa tres anys que està amb vosaltres i va millorant els seus coneixements.
Ve a les classes molt content i disfruta molt alhora que aprèn!»

Imma Ferrusola

Obrir xat
1
Hola!
Com et podem ajudar?