972539526 info@edukbits.com

CAMPUS DE SETMANA SANTA

Durant les vacances, diverteix-te amb la tecnologia

Misteris! Trencalosques! Enigmes! Per Setmana Santa us hem preparat un Campus molt especial: Un Hacker Black Hat esta atacant el nostre sistema, i tenim aproximadament 96 hores per aturar-lo. L’administrador de sistemes és l’únic que ho pot fer… però ha desaparegut!  Per sort, per un cas així, va deixar els codis que necessitem… però xifrats rere enigmes, trencaclosques i reptes tecnològics.

Campus Setmana Santa

📆 15, 16, 17 i 18 d’abril

đź•” 10:00 a 13:00

👧 A partir de 6 anys

ProgramaciĂł de videojocs + enigmes informĂ tics

I

Multimèdia

Trencaclosques tecnològics

Realitat Virtual

Robòtica

i molta més diversió!

En Campus anteriors…

“Estem molt contents de portar el nostre fill a Edukbits perquè ell disfruta molt. La part pedagògica amb que la Dolors els incentiva, fa que setmana a setmana conti els dies que li queden per anar a fer robòtica. Li apassiona. I a nosaltres tambĂ© perquè si monta, crea, pensa en com resoldre petits nous reptes, estĂ  jugant estimulant el seu raonament. 100% recomanable!!”

Sandra Grau MartĂ­nez

“A l’Arnau li ha servit per diversos Ă mbits:

– a nivell personal, per a crĂ©ixer i madurar com a persona, ampliar el cercle d’amistats i fer-se mĂ©s responsable en les seves pròpies opcions (puntualitat, buscar material necessari, …) en tant que ell va proposar fer el curs.
– a nivell intel·lectual, per a adquirir coneixements informĂ tics en programaciĂł, saber elaborar un projecte de robòtica, treballar en equip i, potser el mĂ©s gratificant pels pares, saber explicar amb entusiasme i precisiĂł el que ha après!”

Montserrat Rigall i Corominas

“Tan a nosaltres com a en MartĂ­ ens ha ajudat a conèixer el mĂłn de la robòtica.
A en MartĂ­ des de petit li han agradat molt els legos, però sempre necessitava l’ajuda d’un adult. DesprĂ©s d’un trimestre de començar ja ho feia tot sol, agafava les instruccions, les entenia i ho posava a la prĂ ctica sense cap ajuda! Ara ja fa tres anys que estĂ  amb vosaltres i va millorant els seus coneixements.
Ve a les classes molt content i disfruta molt alhora que aprèn!”

Imma Ferrusola