Seleccionar página

Estimats clients i amics,

Us escrivim aquesta carta amb un profund sentiment de gratitud i tristesa alhora. Volem informar-vos que Edukbits tancarà les portes definitivament el pròxim mes de juliol. No ha estat una decisió fàcil, i portem temps meditant-la, però estem entrant en una nova etapa de reptes personals i professionals que ens fan impossible continuar amb el projecte que, en molts aspectes, ha estat una part integral de la nostra vida els últims deu anys.

Durant aquests deu anys hem dedicat tota la nostra energia i passió a oferir-vos les millors experiències educatives possibles. A canvi hem pogut comptar amb la vostra confiança, i això ha estat el motor que ens ha impulsat dia rere dia per tal de millorar. Sense tots vosaltres aquest projecte no hauria estat possible, i ens enduem amb nosaltres les estones que hem passat amb vosaltres i amb els vostres fills i filles, i que ens han ajudat a créixer professionalment i, sobretot, en l’àmbit personal.

No voldríem, en aquest comiat, deixar passar també l’oportunitat de donar un agraïment especial a tots els professionals que al llarg dels anys han format part d’aquest equip excepcional. Amb la vostra dedicació, talent i esforç heu donat vida als nostres projectes i ens heu ajudat a, entre tots, contribuir a crear un impacte positiu
en les vides dels nostres alumnes.

Finalment, però no menys important, ens volem adreçar directament a tots els alumnes amb qui hem tingut el plaer de treballar al llarg de tots aquests anys. Ha estat un honor ser part del vostre procés educatiu i veure com heu anat creixent i aconseguint grans èxits, i els que queden per venir! Cada pas que feu ens omple de satisfacció de saber que hi hem contribuït, encara que sigui en molt petita mesura. Al cap i a la fi, aquest va ser el principal motiu que ens va dur a iniciar aquest projecte. En aquests moments de comiat, volem agrair-vos de tot cor per la vostra confiança, suport i dedicació envers Edukbits. No seríem el que som sense vosaltres. Desitgem que cada pas que prengueu estigui ple d’èxits i, sobretot, de felicitat.

Amb tot el nostre afecte i gratitud sincera,

Dolors i Jaume