BITSLAB

Plataforma educativa gamificada

Bitslab és una Plataforma Educativa Gamificada que hem creat a Edukbits per potenciar l’aprentatge, la motivació i la diversió dels nostres alumnes. Treballem amb tecnologia a molts nivells, i, per tant, ens sembla imprescindible proporcionar una plataforma còmoda amb la que treballar i amb accés obert 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.

Durant el desenvolupament d’aquesta plataforma pròpia hem buscat la manera de canalitzar el procés d’aprenentatge, facilitar l’accés a la informació necessària per a poder resoldre els reptes i lliçons dels nostres cursos, i potenciar així la comprensió i permanència dels coneixements adquirits.

Gamifiquem les activitats adaptant-les tant als diferents nivells de coneixement com a les franjes d’edat a qui s’adrecen, per tal de que tot el procés sigui divertit, emocionant i motivador.

Plataforma educativa pròpia

Temàris propis

l

Accés obert 24 hores al dia, 7 dies a la setmana

Professors especialitzats

Control del progrés d'aprenentatge

Atenció personalitzada

QUÈ ÉS LA GAMIFICACIÓ?

La gamificació en l’aprenentatge és un enfocament educatiu per motivar els estudiants a aprendre mitjançant tècniques presents en el disseny de videojocs. L’objectiu és maximitzar el gaudi i el compromís a través de la captació de l’interès dels aprenents i inspirant-los a continuar treballant.

COM FUNCIONA?

Es tracta d’una plataforma en línia, on els nostres alumnes tindran accés via navegador web a les activitats que duem a terme durant les classes, i on hi trobaran ajudes, reptes i gamificacions de les activitats, per fer-les encara més interessants i divertides.

AIXÒ IMPLICA TREBALLAR DES DE CASA?

Les activitats presencials, encara que es facin amb el suport de Bitslab, seguiran fent-se amb un educador, en grups reduïts, com fins ara, a les aules. 

I PELS PARES?

Cada activitat tindrà assignat els ítems d’aprenentatge que es treballen amb ella, i els pares podran, en qualsevol moment, veure què han estat aprenent els seus fills.

TÉ ALGUN COST EXTRA?

No. L’accés al bitslab i al seu contingut estarà disponible per a tots els alumnes del nostre centre, sense cap cost addicional a la quota normal del curs.

I ELS NOUS PERSONATGES?

No són nous! (no del tot). La nostra Patrulla K ha evolucionat, i junt amb el Bitslab introduim els seus nous aspectes. Poc a poc els anireu coneixent, us ajudaran a aprendre i segur que junts us ho passeu molt bé!

Obrir xat
1
Hola!
Com et podem ajudar?