972539526 info@edukbits.com

CENTRES EDUCATIUS

Activitats dins i fora de l'horari lectiu

La robòtica i la tecnologia han deixat de ser activitats exclusives, passant a ser una manera agradable i entretinguda d’adquirir tota una sèrie de coneixements que ens poden ajudar, ja no només de cara a l’educació i al món laboral, sinó que també a nivell personal.

Entendre com funcionen les coses, adquirir la capacitat de resoldre reptes, aprendre pensament lateral, saber que un mateix problema pot tenir solucions molt diferents depenent de l’enfocament són tot habilitats que s’aprofiten al llarg de tota la vida.

Els participants d’aquestes activitats combinaran construccions tècniques i creatives, junt amb la programació i altres activitats d’àmbit tecnològic per solucionar els reptes de dificultat incremental que se’ls aniran proposant, buscant sempre que les experiències anteriors els serveixin de base per solucionar els nous reptes.

Ens apassiona el que fem, i ens encanta transmetre-ho.

Temàris pròpis

Professors especialitzats

Grups reduïts

Atenció personalitzada

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS FORA DE L'HORARI LECTIU

Extraescolars de Robòtica i Tecnologia (1)

Els participants més joves de primària utilitzaran eines que els ajudaran a buscar i entendre les bases del pensament computacional, la seqüencialitat i el funcionament de les coses. Aprendran a solucionar reptes i desafiaments a través tant de la construcció com de la programació de robots específics per a cada tasca, i aplicaran coneixements de tecnologia de manera imaginativa i divertida.

📆 octubre – juny

🕔1 h/setmana (migdies o tardes)

👧 de 1r a 3r de Primària

Extraescolar de Robòtica i Tecnologia (2)

Els participants d’aquest nivell utilitzaran eines que els ajudaran a buscar i assentar les bases del pensament computacional, la seqüencialitat i el funcionament de les coses. També treballaran la creació de màquines avançades per resoldre problemes i reptes complexos. Com en totes les activitats, es fomenta el treball en equip i la recuperació de coneixements previs que permetin connectar tot l’aprenentatge.

📆 octubre – juny

🕔1 h/setmana (Migdies o tardes)

👧 de 4rt a 6é de Primària

👧 ESO

ACTIVITATS DINS L'HORARI LECTIU

Escull quan vols que vinguem

}

Escull l'horari

Aprèn i diverteix-te

ACTIVITATS DINS L’HORARI LECTIU

La nostra metodologia es basa en treballar sobre projectes concrets, i dins de cada projecte, en reptes específics. Sempre tenim en ment que la robòtica i la programació són eines, activitats transversals que poden servir per tractar gairebé qualsevol tema d’una manera entretinguda, educativa i motivadora. Sobre aquesta base, treballem amb dificultats incrementals i anem ampliant coneixements, tant del tema que volem tractar com de l’activitat en si, reaprofitant el que ja sabem i construint el nou coneixement sobre fonaments sòlids. Creiem que és essencial que els alumnes entenguin que el que fan té utilitats més enllà de la pròpia activitat, ja que al cap i a la fi, les activitats són totalment transversals.

🕔 Dins l’horari lectiu

👧 Primària i ESO